INLEIDING IN DE WHISKY. Vrijdag 9 september 2022. 20 uur.
U wilt graag meer weten van whisky en van whisky proeven? Dan is dit dé avond voor u. Na een inleiding over het maken van whisky: o.a. over het malten, het mashen en het distilleer-en rijpingsproces, komt ook de invloed van de gebruikte houtsoort, van de duur van de rijping, het gebruikte water en allerlei andere smaak en geur bepalende factoren op de whisky aan bod.
Door het gezamenlijk proeven van acht whisky's, meest single malts, is het inleidende verhaal u snel duidelijk. U leert bovendien hoe u whisky proeft en uw proefervaringen benoemt. Deze inleiding is een goede basis voor onze andere whisky proeverijen.
Er zijn minimaal 12 deelnemers nodig om deze proeverij door te laten gaan. Maximaal aantal deelnemers is 20 personen.
U bent van harte welkom in de Lommerd vanaf 19.45 uur.
Locatie: Spijkerstraat 185A (de Lommerd).
Uw begeleider: Ronald Koenders
Prijs: €30,00 per persoon.