Homepage

Welkom bij Slijterij De Zwaan, de plek voor voor drankliefhebbers in het bruisende Arnhem. Onze slijterij staat bekend om zijn diverse assortiment, waarbij we streven naar het bieden van hoogwaardige dranken en een uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve whisky, een ambachtelijk speciaalbiertje of een voortreffelijke fles wijn, Slijterij De Zwaan biedt een uitgebreide selectie om aan elke smaakvoorkeur te voldoen.

 

Stap binnen bij onze slijterij en laat je betoveren door ons diverse aanbod. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het maken van de perfecte keuze, of je nu op zoek bent naar een specifieke drank of graag nieuwe smaken wilt ontdekken. Naast ons uitgebreide assortiment organiseren we regelmatig proeverijen en evenementen, waardoor je nog dieper kunt duiken in de wereld van gedistilleerde dranken.

 

Bij Slijterij De Zwaan streven we naar een combinatie van kwaliteit en gastvrijheid. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws.

De slijterij is in 1985 opgericht door Yves Boode, daarna heeft Ronald de winkel 30 jaar lang de winkel in beheer gehad. Per 2023 heeft Rowin dit overgenomen met een frisse en nieuwe blik.