banner vervolgpagina

Proeverijen en cursussen. Al bijna 37 jaar.

 

Wijnproeverijen en wijncursussen geven wij al sinds de oprichting van de winkel in 1985. Vanaf 1995 startten wij, naast de wijnproeverijen, met onze whisky proeverijen ( ongeveer 10 per jaar) en af en toe een cognac- armagnac, grappa of calvados proeverij.

Aangezien wij wonen en werken in Arnhem werken wij graag samen met Arnhemse bedrijven en specifiek met bedrijven uit ons Spijkerkwartier en omgeving die dezelfde passie voor hun product hebben als wij. 

Al jaren hebben wij een voorjaars- en een najaarsprogramma voor al onze proeverijen en cursussen. Vast onderdeel daarvan is de zeer leerzame wijncursus voor beginners van vier avonden met veel succes gegeven door onze favoriete, zeer ervaren vinoloog/ gastronoom, Henriette Deurloo.

Voor dit programma kunt u op de Home pagina zowel een agenda als een uitklapmenu vinden. 

Graag zien wij u op 1 of meer van die avonden.

De inschrijfregels zijn als volgt:

 

 1. Aanmelden: liefst in de winkel, Steenstraat 28.
  of telefonisch: (026) 3515681 of per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  In alle gevallen graag met vermelding van:
  - Naam
  - Telefoonnummer
  - E-mail adres

 2. Betalen: liefst bij aanmelding of zo snel mogelijk daarna.
  Het geld dient in ieder geval uiterlijk 10 DAGEN voor de (eerste) avond binnen te zijn bij ons. Betalen kan in de winkel en op rekeningnummer NL93 INGB 0006 6537 10 t.n.v. Wijnkoperij Boode te Arnhem.

 3. Afmelden: kan tot 10 DAGEN voor de proeverij, meldt u zich daarna af dan geven wij het cursusgeld niet terug.