banner vervolgpagina

Ben Nevis en Clynelish. Vrijdag 27 september 2019. 20 uur. 

Onze eerste gedachte was een proeverij te geven van alleen maar Ben Nevis of alleen maar Clynelish bottelingen. In tweede instantie leek ons dat iets te specialistisch. Maar toen kwam de gedachte: waarom combineren we ze niet? En dat is precies wat we deze avond doen. Vier bijzondere versies van Clynelish gaan we proeven gevolgd door vier bijzondere bottelingen van Ben Nevis. Een interessante proefavond over tweede zeer boeiende distilleerderijen. Clynelish bekend om zijn waxy tonen. Ben Nevis bekend om zijn bijzondere en wat afwijkende, sommigen zeggen: ouderwetse, smaken en geuren.

Locatie: Spijkerstraat 185A ( de Lommerd)

Uw begeleider: Ronald Koenders

Prijs: €50,00 per persoon.

De inschrijfregels zijn als volgt:

1. Aanmelden: in de winkel ( Steenstraat 28), telefonisch (026) 3515681 of via deze site.

2. Betalen: liefst bij aanmelding of zo snel mogelijk daarna. Het geld dient in ieder geval uiterlijk 10 dagen voor de (eerste) avond binnen te zijn. U kunt in de winkel betalen of overschrijven op rekeningnummer NL93INGB0006653710 t.n.v. Wijnkoperij Yves Boode te Arnhem.

3. Afmelden: kan tot 10 dagen voor de proeverij met teruggave van uw inschrijfgeld. Meldt u zich daarna af dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven

Kopieer de naam van de proeverij.

Vul de datum van de proeverij in.

Er is geen aanhef in gevuld.

Voer uw naam in.

Voer uw telefoonnummer in.

Voer een geldig e-mailadres in.

Geef aan met hoeveel personen u komt.

Ongeldige invoer

Neem de code over Foutieve code ingevoerd.