banner vervolgpagina

Nieuwe Ierse Whiskey. Vrijdag 30 september 2022. 20 uur. 

De laatste 20 jaar is er veel veranderd in de Ierse whiskey wereld. Er waren nog maar 3 distilleerderijen over in Ierland en Noord Ierland samen. Maar er zijn er veel nieuwe distilleerderijen bijgekomen. Die brengen veel whiskeys uit maar deze zijn bijna allemaal gesourced, dat wil zeggen dat men tijdelijk whiskey inkoopt van een van de bestaande distilleerderijen ( Cooley, Midleton of Bushmills) en die onder de eigen merknaam uitbrengt, totdat er eigen whiskey is. We gaan deze avond whiskey proberen van de nieuwe distilleerderijen, zowel echte nieuwe, denk daarbij bijvoorbeeld aan Waterford, West Cork en Teeling, als ingekochte, zoals Dingle en Clonakilty. Er komen 8 verschillende whiskey's op tafel.

 

U bent van harte welkom in de Lommerd vanaf 19.45 uur.

Locatie: Spijkerstraat 185A ( de Lommerd)

Uw begeleider: Ronald Koenders

Prijs: €40,00 per persoon.

De inschrijfregels zijn als volgt:

1. Aanmelden: in de winkel ( Steenstraat 28), telefonisch (026) 3515681 of via deze site.

2. Betalen: liefst bij aanmelding of zo snel mogelijk daarna. Het geld dient in ieder geval uiterlijk 10 dagen voor de (eerste) avond binnen te zijn. U kunt in de winkel betalen of overschrijven op rekeningnummer NL93INGB0006653710 t.n.v. Wijnkoperij Yves Boode te Arnhem.

3. Afmelden: kan tot 10 dagen voor de proeverij met teruggave van uw inschrijfgeld. Meldt u zich daarna af dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven

Kopieer de naam van de proeverij.

Vul de datum van de proeverij in.

Er is geen aanhef in gevuld.

Voer uw naam in.

Voer uw telefoonnummer in.

Voer een geldig e-mailadres in.

Geef aan met hoeveel personen u komt.

Ongeldige invoer