banner vervolgpagina

The Ultimate Selection single malts.  Vrijdag 5 oktober 2018. 20 uur. Er zijn nog 5 plaatsen.

Dit is een serie onafhankelijke bottelingen die al weer de nodige jaren bestaat. Importeur van Wees in Amersfoort selecteerd de whisky's voor deze serie. Men heeft al meer dan 850 vaten in de loop van de jaren laten bottelen.

Deze reeks is een van de allermooiste voorbeelden hoe het kan en eigenlijk moet. Heldere flessen zodat de kleur te zien is. En zeer heldere etiketten met veel informatie: van welke distilleerderij komt de whisky, hoe oud is hij, wanneer geditilleerd, wanneer gebotteld, op wat voor een vat gelegen, uiteraard het alcohol percentage en de inhoud, hoeveel flessen zijn er uit dit ene vat gekomen en welke daarvan is dit. Kortom, veel completer kan het niet. 

Er worden veel whisky's op de markt gebracht uit de Speyside en de Highlands maar ook af en toe van de eilanden, uit Campbeltown en uit de Lowlands.

Wij selecteren 8 zo nieuw mogelijke bottelingen voor deze avond.

 

Er zijn minimaal 12 deelnemers nodig om deze proeverij door te laten gaan. Het maximale aantal deelnemers is 24.

Locatie: Steenstraat 28

Uw begeleider: Ronald Koenders

Prijs: €40. per persoon.

De inschrijfregels zijn als volgt:

1. Aanmelden: in de winkel ( Steenstraat 28), telefonisch (026) 3515681 of via deze site.

2. Betalen: liefst bij aanmelding of zo snel mogelijk daarna. Het geld dient in ieder geval uiterlijk 10 dagen voor de (eerste) avond binnen te zijn. U kunt in de winkel betalen of overschrijven op rekeningnummer NL93INGB0006653710 t.n.v. Wijnkoperij Yves Boode te Arnhem.

3. Afmelden: kan tot 10 dagen voor de proeverij met teruggave van uw inschrijfgeld. Meldt u zich daarna af dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug.

Inschrijven

Kopieer de naam van de proeverij.

Vul de datum van de proeverij in.

Er is geen aanhef in gevuld.

Voer uw naam in.

Voer uw telefoonnummer in.

Voer een geldig e-mailadres in.

Geef aan met hoeveel personen u komt.

Ongeldige invoer

Neem de code over Foutieve code ingevoerd.