banner vervolgpagina

Aanbiedingen. Al bijna 33 jaar aanbiedingen.

Op dit moment hebben we in de aanbieding;

WIJN

Wegens groot succes verlengde aanbieding: een heerlijke frisse wijn van de Verdejo druif is de by Latúe van Bodegas Latúhe uit de buurt van Toledo in La Mancha. Lekker om zo te drinken, bij tapas natuurlijk en ook bij sushi gaat hij prima. En doordat hij iets zuidelijker wordt gemaakt dan de bekende Verdejo's uit de Rueda, net iets steviger. Van €7,80 voor €6,60.

WHISKY

Onze whisky aanbieding van dit moment: de Ballechin 10 years old. Ballechin is de naam voor de Peated whisky van Edradour distillery. Rokerig maar ook zacht: van €54,95 voor €47,95. We hebben nog 4 flessen.

En: de nieuwe eigen botteling, de twintigste!!, is er nog. Het is een Pulteney 12 years old van een Bourbon Hogshead. Herkenbaar Pulteney maar met veel meer spannende kanten en inhoud dan de officiële 12 jaar oude. Er zijn 288 flessen gebotteld op 55,1% en de whisky is uiteraard un-chillfiltered en natural colour. De prijs is €69,50. En op uw verzoek is hij te proeven in de winkel!! We hebben nog 7 flessen.

En daarnaast: een ton met gedistilleerd aanbiedingen. We hebben een houten ton staan met daarin allerlei gedistilleerd waarop we 20% korting geven.