banner vervolgpagina

Overig Gedistilleerd

Als u onze winkel binnenkomt ziet u om u heen een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerd.

Bij binnenkomst beneden in de winkel, ziet u rechts de toonbank. Achter de toonbank bevindt zich een deel van onze cognac, armagnac, grappa en calvados en daarboven de Ierse blended en malt whiskey. Daarnaast vindt u de planken met Nederlands gedistilleerd. Natuurlijk hebben wij producten van De IJsvogel, van Wees ( De Ooievaar), Rutte en Zuidam op voorraad. Boven de planken met Nederlands gedistilleerd staat een deel van de whisky, met name de Schotse blends en de Amerikaanse whiskey.

Aan de tegenoverliggende muur vindt u de planken met flink wat Wodka en Rum. En tegenover de ingang een groot assortiment likeuren. Wat dacht u van Chartreuse, Licor Beirão, Pineau de Charentes, Floc de Gascogne en Pastis Henri Bardouin bijvoorbeeld? Of honing/whisky likeur van Zuidam en whisky/cream likeur van de Isle of Arran distillery. En tientallen andere likeuren.

De bovenverdieping is de schatkamer van onze winkel. Een klein trapje leidt u naar al dat moois. Allereerst valt uw oog op nog meer rum. Op deze verdieping hebben we ook een grote kast met nog meer keus in Cognac, Armagnac, Calvados en Eau de Vie de fruits. Maar ook met Grappa, o.a. van tophuizen als Poli, Sibona, Marolo en Nonino. En natuurlijk onze bijzondere 4 single malt whisky kasten, met ruim 350 Schotse single malt whisky's en whisky uit diverse andere landen zoals India, Nederland, Engeland en Zweden.